NA24.no

Kontrakter for 60 millioner

Administrerende direktør Trond Voll i Telering.
Administrerende direktør Trond Voll i Telering. Foto: Telering
Storkontrakter til Telering.

Telering Bedrift har i løpet av 3. kvartal vunnet kontrakter til en samlet verdi av 60 millioner kroner. Det er Statens Vegvesen, Hennes og Mauritz og Kongsberg Gruppen som har valgt Telering som leverandør av mobiltelefoner.

Avtalene innebærer at nærmere 12000 ansatte i disse virksomhetene over hele landet skal hente sin nye mobiltelefon hos forhandlere i Teleringkjeden. Ifølge administrerende direktør Trond Voll har avtalene en verdi på rundt 60 millioner kroner over en periode på tre år.

Ulike ønsker og behov
- Dette er rammeavtaler og omsetningen vil avhenge av hvilke mobiltelefoner som kjøpes. Bedrifter har ulike ønsker og behov i forhold til modell og merke, men felles for samtlige brukere er at hovedtyngden velger smarttelefoner. I dag utgjør smarttelefonene over 90 prosent av omsetningen på mobiltelefoner, sier Voll i en melding.

Telering Bedrift har sikret seg avtalene i hard konkurranse med andre leverandører, og hver eneste kontrakt er vunnet gjennom anbud.

På riktig vei
- Vi har de siste årene arbeidet for å bli bedre på anbudsprosesser og disse avtalene viser at vi er på riktig vei. Det er dessuten viktig at man kan henvise til referansekunder i større anbud, og både Statens Vegvesen og Kongsberg Gruppen er referanser som blir lagt merke til i markedet, sier Voll. Telering Bedrift inngikk før sommeren en tilsvarende avtale med Bergen Group. Telering er en landsdekkende kjede med hovedkontor i Bergen, og vil i 2011 omsette for i overkant av 200 millioner kroner, sier han i meldingen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere