NA24.no

Kontraktstrøm til EMGS

Har sikret seg kontrakter for over 100 millioner kroner.

Seismikkselskapet Electromagnetic Geoservices har fått tildelt to nye kontrakter.

NA24 - din næringslivsavis

Den ene stammer fra en helt ny kunde og gjelder Clearplay Evaluate-tjenester for å vurdere et hydrokarbon-prospekt. Kontrakten er verdt 10 millioner dollar og den elektromagnetiske undersøkelsen starter opp i september.

En norsk kunde har også gitt selskapet en rekke mindre kontrakter med en samlet verdi på 10 millioner dollar. Flesteparten av disse kontraktene stammer fra et sensalg av multiklientprosjekt i Barentshavet.

- Vi er fornøyd med at så mange selskaper ser verdien i våre multiklienttjenester på et så tidlig stadium i sensalgprosessen. Det er også gode nyheter at nok et stort uavhengig oljeselskap vil bruke vår forandrende teknologi for å forbedre og effektivisere leteprosessen etter hydrokarboner. Dette gir ytterligere bevis på at EMGS er den udiskutable markedslederen etter EM, kommenterer konsernsjef Terje Eidesmo i EMGS.

Samlet har kontraktene en verdi på 20 millioner dollar eller godt over 107 millioner kroner.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere