NA24.no

Kraftig kutt hos VG Nett

Foto: TIPSER (TIPSER)
Sist oppdatert:
En av ti må gå.

Det er fagnettstedet Journalisten som skriver at nettutgaven av Verdens Gang skal kutte ti prosent av de ansatte, da bedriften sliter med inntjeningen, ifølge Journalisten.

Den økonomiske nedgangskonjunkturen vil dermed ikke spare VG Multimedia, som står bak VG Nett. Selskapet har utvidet staben siden årsskiftet, men nå er det andre boller.

- Inntektssiden vår er annerledes enn den var. Annonsemarkedet er blitt mindre. Vi starter fra et høyere nivå enn andre, men må også tilpasse oss. Det er ikke voldsomt dramatisk. Den vedtatte nedbemanningen handler først og fremst om å bevare bedriftens frihet i framtiden. Vi justerer kostnadsnivået vårt og tilpasser det dagens virkelighet, sier ansvarlig redaktør i VG Multimedia, Espen Egil Hansen.

Ifølge Hansen er det tilbudt sluttpakker for tre til seks ansatte i VG Multimedia, med søknadsfrist 5. oktober. Sluttpakkene er identisk med tilbudet som i sommer gikk ut til kollegene i VGs papiravis, det vil si en garanti for lønn i inntil tre år, heter det fra Journalisten.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere