Gå til sidens hovedinnhold

Kraftig oljefall

Gevinstsikring førte til at oljeprisen falt kraftig på råvarebørsen i USA.

GRATIS OPPSETT: Les NA24 på mobil

Når gulvhandelen stengte på Nymex kostet et fat olje, med referanseverdi WTI og levering i juni, 64,58 dollar. Dette er en nedgang på 1,31 dollar eller to prosent fra. Tidligere på dagen svingte oljeprisen opp i 66,25 dollar, som er det høyeste nivået for denne oljen siden 17. april.

NA24 - din næringslivsavis

De to foregående sesjonene har oljeprisen klatret med kraftige fire prosent på uro rundt presidentvalget i det oljerike landet Nigeria og fokus rundt raffineriproduksjonen i USA.

Seniorstrateg Phil Flynn mener at dagens oljeprisfall skyldes gevinstsikring fra den siste tids stigninger, ifølge Marketwatch.

I morgen slippes de ukentlige amerikanske oljelagertallene. Det er ventet at oljelagrene vil falle med 1,5 millioner fat, ifølge estimater innhentet av Wzhovua Group og Platts.

Wachovia ser for seg at bensinlagrene vil falle med to millioner fat, mens Platts undersøkelse viser derimot en økning i lagrene med 500.000 fat.

Tallene for destillater, som ofatter fyringsolje og diesel, vil antakelig falle med 250.000 fat, ifølge Wachovia, mens Platts forespørsler undersøkelse viser en økning her på 650.000 fat.

HTML EMBED

Følg oljeprisen

Reklame

Husker du disse to idiotene?