NA24.no

Kreab fusjonerer

Sist oppdatert:
PR-byrået Kreab fusjonerer og skal bli verdensledende innenfor finansiell kommunikasjon.

Svenskbaserte Kreab melder mandag at de slår seg sammen med det London-baserte byrået Gavin Anderson. Det sammenslåtte selskapet, som skal få navn Kreab & Gavin Anderson Worldwide vil betjene 500 kunder med 350 ansatte fra kontorer i 25 land.

NA24 Propaganda – Norges største medienettsted

Selskapet skriver at sammenslåingen vil berede grunnen for ytterligere vekst i både etablerte markeder og vekstmarkeder som Asia, India og Midt-Østen, melder selskapet i en pressemelding.

Magnora AB, som eies av Peje Emilsson, og Omnicom Group som eide Gavin Andersson vil sammen med selskapets 75 partnere bli de nye eierne i selskapet.

Rykker opp
Sjef for Oslokontoret, Pehr-Olav Skogseth (46) blir ny Nordensjef i det fusjonerte selskapet. Partner Svein Thompson (46) overtar som leder av Oslo-kontoret.

- Ifjor hadde Kreab en vekst på 70 % i Norge, med en omsetning på nær NOK 25 millioner. Vi er overbevist om at denne fusjonen gir oss et godt grunnlag for videre vekst i årene fremover. Ikke minst innenfor finansiell kommunikasjon mot internasjonale aktører vil vi kunne tilby et langt sterkere produkt, sier Skogseth i en pressmelding.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere