NA24.no

Krever 400 mill. av Brynestad

Foto: Bendiksby, Terje (SCANPIX)
Sist oppdatert:
Kjendisinvestoren skal ha tappet selskapene sine før han nå melder oppbud i tre selskaper.

Atle Brynestads tre selskaper CG Holding, Brikdalen Eiendom og Nordic Blue meldte oppbud onsdag, etter å ha jobbet med å unngå konkurs i over et år, melder NRK.

Finansavisen mener at Brynestad skal ha tømt de tre selskapene for verdier før oppbud er meldt, og bobestyrer skal granske disse transaksjonene.

Det skal være meldt inn krav til over 400 millioner kroner til de tre selskapene, samtidig som det knapt skal være verdier i selskapet.

- Dessverre var det noen svært få kreditorer som stilte krav om forholdsmessig mer enn de andre. Dette umuliggjør en samlet løsning, og styret har nå valgt å begjære oppbud for de aktuelle selskapene, sier Brynestad i en kommentar.

Brynestad har i rundt halvannet år jobbet aktivt med å unngå konkurs, blant annet ved å selge en rekke eiendommer, restrukturering av selskaper og han har også fått lån fra Innovasjon Norge.

Brynestad er trolig mest kjent som tidligere eier av Smart Club og var eneeier i fotballklubben Lyn før selskapet ble slått konkurs.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere