NA24.no

Krever mer fra Fredriksen

Sist oppdatert:
Eastern Drilling vil ha mer penger fra John Fredriksen. De ber børsen om hjelp.

Styret i Eastern Drilling vil at børsen hever tilbudsprisen fra John Fredriksens riggselskap.

Styret i Eastern Drilling kommer med en ny uttalelse etter at det ble kjent at SeaDrill har vært involvert i transaksjoner som tilsier en kurs på 132,706 kroner pr. Edrill-aksje.

NA24 - din næringslivsavis

SeaDrill har tidligere fremsatt et pliktig tilbud på 92 kroner pr. aksje i Eastern Drilling som varer frem til 16. oktober 2006.

Det er i forbindelse med at SeaDrill i går sendte en børsmelding der visse transaksjoner knyttet til aksjer i Eastern Drilling tidligere i våres. Det var i perioden 6. april til 31. juli 2006 at SeaDrill inngikk finansielle instrumenter, kalt Total Return Swaps, som indikerer aksjekurser på opptil 132,706 kroner pr. aksje.

Det uavhengige styret har i dag vurdert børsmeldingen fra SeaDrill og mener at de transaksjoner SeaDrill har gjennomført, kan ha bidratt til at Ocean Rig forsøk på å kjøpe en kontrollerende aksjepost i EDRILL til 135 kroner pr. aksje ble mislykket.

Det uavhengige styret i Eastern Drilling skriver at de har i dag sendt et nytt brev til Oslo Børs hvor man ber at tilbudsperioden utvides og at tilbudsprisen økes til 132,706 pr. aksje.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere