Krisetall for Vollviks nettbutikk

NÅ SNUR DET: – Akkurat nå tjener vi penger hver dag. Jeg kan endelig si at det er blitt en suksess, sier Idar Vollvik.

NÅ SNUR DET: – Akkurat nå tjener vi penger hver dag. Jeg kan endelig si at det er blitt en suksess, sier Idar Vollvik. Foto: Marit Hommedal (NTB scanpix)

Har ikke behandlet skattetrekk i samsvar med norsk lov.

03.11.15 11:49

Nettbutikken til Idar Vollvik hadde et underskudd på 7,4 millioner kroner i 2014. Selskapets aksjekapital er tapt og egenkapitalen er negativ.

Ludo skylder tre ganger mer enn det eier.

Salget har også avtatt. Inntektene gikk fra 28,5 millioner kroner i 2013 til 25,2 millioner kroner i 2014.

Underskuddet halvert

I tillegg har selskapet ikke behandlet skattetrekk i samsvar med skattebetalingsloven, og det har ikke betalt offentlig gjeld ved forfall. Det påpeker revisor.

All elendigheten til tross, det er ikke bare dårlige nyheter å hente fra selskapet. Ludo kan vise til en bedring i resultatet. Selskapet har halvert underskuddet. I 2013 hadde selskapet 13,6 millioner kroner i underskudd.

– Nettbutikken opplevde for første gang positive resultater i månedene april og mai 2014, og etter mindre underskudd i perioden juni til september venter selskapet positive resultater i 4. kvartal, skriver styret i sin årsberetning.


Lover nullresultat

Selv er Idar Vollvik fornøyd med utviklingen i nettbutikken.

– Vi klarer å tjene litt penger, så vi har nådd en viktig milepæl nå. I fjor var andre driftsåret til nettbutikken. Det er ingen som tjener penger i andre driftsår. Det har aldri skjedd, sier han til Nettavisen.

– Utviklingen er positiv i 2015 og sånn sett er det ingen krisetall. Hva gjelder offentlige avgifter har vi alltid vært litt på etterskudd, men selvfølgelig klart å komme oss à jour nå, fortsetter han.

Han forteller at virksomheten i 2015 vil jobbe mot et nullresultat.

– Akkurat nå tjener vi penger hver dag. Jeg kan endelig si at det er blitt en suksess, sier Vollvik.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.