*Nettavisen* Økonomi.

Kritikken hagler mot Jens og politikerne

Foto: Holm, Morten (NTB scanpix)

Jan Petter Courvoisier Sissener mener politikere er korrupte. Det støttes av flere.

20.05.12 20:43

I «Det Store Intervjuet» med Jan Petter Courvoisier Sissener, som ble publisert lørdag 19. mai, kom meglernestoren med kraftig skyts mot politikere.

- Jeg lider sterkt av politikerforakt. Det skyldes at politikere til stadighet viser at de er uetterrettelige og småkorrupte, i tillegg til å være inkompetente, uttalte meglernestoren.

Sissener gikk også ut mot statsminister Jens Stoltenberg. Da statsministeren fylte 50 år, fikk han en båt til 350.000 kroner i gave fra Arbeiderpartiet og LO. De betalte også skatten på 350.000 kroner.

- Korrupsjon! Det er i hvert fall smøring, for å si det mildt. Jeg skjønner ikke hvordan Jens kan akseptere en gave på godt over en halv million kroner fra en interesseorganisasjon. Det er for meg ubegripelig. Han lar seg smøre, uttalte Sissener.

Les mer i «Det Store Intervjuet» her!

- Mange politikere er korrupte
Reaksjonene på intervjuet var mange. Både i kommentarfeltet og på våre Facebook-sider var det mange som sa sin mening om temaet.

De fleste er enige med mye av det Jan Petter Courvoisier Sissener mener.

- Mange politikere på topplan er korrupte og vennskapskorrupte. Organisasjoner som er nært knyttet opp mot det politiske livet hos Jens og co. er med i en ring av korrupsjon, skriver én av leserne.

FØLG NA24 PÅ FACEBOOK!

- Helt enig i at Jens og dagens sosialistpolitikere er korrupte, udugelige og helt ubrukelige til å styre landet vårt. Det nytter ikke bare å ha drevet med politikk i alle år, når det er kompetansen som mangler for å styre landet vårt, sier en kvinnelig leser.

En av de som har kommentert kommer med følgende beskjed til statsministeren:

- Jens er stormannsgal og burde gå av som statsminister. Bare se over ting han har sagt og gjort. Latterlig, uttaler Nettavisen-leseren.

(artikkelen fortstter under bildet)

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: Paul Weaver

- En full mann?
Ikke alle som har kommentert, går ut mot Jens Stoltenberg og politikere. Noen stiller spørsmål ved konteksten av uttalelsen.

- Jeg skal vite mer om Sisseners strategitenkning før jeg mener noe, for dette er ikke noe annet enn en markedsføringsstrategi for ham, skriver én som har kommentert på Facebook.

Andre peker på at det dårlige ryktet som har omringet meglerbransjen.

- Denne karen er en megler. Finnes det større kjeltringer og snyltere enn det? lurer en leser.

- Som alle andre meglere så har denne karen neppe gjort noe ærlig arbeid. Å selge papirer til folk kan vel ikke kalles verdiskapning. Denne gjengen er årsaken til at så og hele Europa holder på å knele, skriver en annen.

Noen er direkte uenige i Sisseners uttalelser.

- Har Nettavisen intervjuet en full mann? Makan til undermåls uttalelser fra en mann som fremstiller seg selv som toppen av herlighet, skriver en engasjert leser.

Hva syns du om uttalelsene til Jan Petter Courvoisier Sissener? Si din mening i kommentarfeltet under eller på Facebook!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag