NA24.no

Kurshopp etter emisjon

(Scanpix)
Markedet reagerer positivt på at selskap skal hente penger.

Aksjekursen i AGR Group stiger 7,14 prosent til 7,50 kroner etter at selskapet har varslet en emisjon. Styret i selskapet har på bakgrunn av et vedtak fattet under en ekstraordinær generalforsamling valgt å gjennomføre en kapitalutvidelse i millionklassen..

NA24 - din næringslivsavis

Totalt håper selskapet å få inn 175 millioner kroner i emisjonen som vil bli gjennomført gjennom tegningsrettigheter. Kursen er satt til 3,20 kroner, og det tilsvarer en rabatt på 40 prosent sammenlignet med den teoretiske verdien på aksjene uten rett til tegningsrettighetene.

Torsdag var siste gang aksjen ble omsatt, og da lå sluttkursen på 7 kroner. Samlet blir det tilbudt 54.687.500 aksjer.

Aksjonærer som per 7. september sitter med aksjer har fortrinnsrett til å tegne seg i emisjonen der bytteforholdet er satt til 0,76796 nye aksjer for hver aksje de har per 7. september.

Emisjonen er fullgarantert Altor Oil Service Invest AS, EQMC og Hemaca AS. Disse vil motta et garantistgebyr på to prosent av garantert beløp.

Det er SEB Enskilda som er tilrettelegger for emisjonen.

Meld deg på NA24s nyhetsbrev her

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere