Kutt skatten med Nettavisens superlag - spør om skatt og få svar

KPMGs skatteadvokater kutter skatten for deg. Advokatene Tonje Christin Norrvall, Håkon Rakkenes, Gjertrud H Behringer og Arnfinn Sørensen

KPMGs skatteadvokater kutter skatten for deg. Advokatene Tonje Christin Norrvall, Håkon Rakkenes, Gjertrud H Behringer og Arnfinn Sørensen Foto: (KPMG/Nettavisen)

Fristen for å gjøre endringer i selvangivelsen går ut torsdag 30 april. Skaprskodde skatteadvokater fra KPMG svarer på dine spørsmål tirsdag.

29.05.15 09:16

Tirsdag 28. april stiller et lag med skattadvokater fra KPMG på nettmøte hos Nettavisen.

Send spørsmål nå og la KPMG-advokatene hjelpe deg med å kutte skatten. Ekspertene svarer mellom klokken 12 og 14 tirsdag.

Send inn spørsmålene i skjemaet under!

Unngå også den største fellen blant norske skattebetalere - nemlig det å ikke bry seg stort om selvangivelsen.

Norske skattebetalere bruker i snitt 30 minutter på selvangivelsen. Hver tredje person bruker så lite som under 10 minutter før de sender inn.

- Det er helt ufattelig: Hele 1,3 millioner av oss gidder knapt å sjekke i det hele tatt. Det er omtrent tiden det tar å laste ned, sjekke om man får penger igjen, går i null eller får baksmell. Så trykker de «send», sier forbrukerøkonom Magne Gundersen i Sparebank 1 til NTB.

Noen bruker likevel mer tid. De som får restskatt bruker i snitt 44 minutter, de som får igjen penger bruker 29 minutter i snitt, mens de som går i null kuriøst nok bruker minst tid av alle: 26 minutter. Det viser en fersk undersøkelse Respons har utført for Sparebank 1.

Disse KPMG-advokatene hjelper deg å kutte skatten:

Arnfinn Sørensen, advokat/director
Sørensen har lang erfaring innenfor nasjonal og internasjonal beskattning av både selskaper og personer. Ett av hans spesialfelt er skatteforholdene i forbindelse med utstasjonering av personell og for utlendinger med arbeidsoppdrag i Norge og skattemessige problemstillinger i forbindelse med arbeidsgiverpliktene for lønn og andre personalytelser.

Tonje Christin Norrvall, advokat/Partner
Norrvall er partner og advokat i KPMG Law Advokatfirma DA og leder for skatteavdelingen ved Oslo-kontoret. Hun er leder for IES-gruppen i Norge og medlem av KPMGs internasjonale petroleumsskatte¬nettverk.

Tonje arbeider spesielt med internasjonal skatt, både for selskaper og utestasjonert personell. Hun er spesialist på rådgivning innen nasjonal og internasjonal skatt og trygde¬spørsmål vedrørende avlønning for ut- og innstasjonert personell.

Håkon Rakkenes, advokat/manager
Håkon Rakkenes er advokat og arbeider i IES-gruppen i KPMG Law. Han har arbeidet med skatterett siden 1999, særlig med vekt på personbeskatning, både nasjonalt og internasjonalt.

Håkon har skrevet artikler innenfor skatteområdet, og har avholdt mange kundeseminarer innenfor selskaps- og personbeskatningen, og er en ofte benyttet foreleser.

Skriv inn spørsmål og navn - trykk deretter på grønn knapp for å sende spørsmålet.


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Økonomi

Annonsebilag