NA24.no

Kuttet tapet i lavsesong

Foto: Falch, Knut (Scanpix)
Sist oppdatert:
Domstein går likevel klart i underskudd.

Avskrivninger og økte finanskostnader gir et underskudd på 3,8 millioner kroner før skatt for Domstein i tredje kvartal.

NA24 - din næringslivsavis

Det er en bedring fra et underskudd på 17,2 millioner kroner før skatt som proforma resultatet etter tredje kvartal i fjor viser.

Driftsinntektene i tredje kvartal steg til 126,4 millioner kroner fra 120,3 millioner kroner i proforma resultat i samme kvartal i fjor.

Driftsresultatet før avskrivninger (EBITDA) økte med to millioner kroner til 3,3 millioner kroner, mens det ordinære driftsresultat viser et underskudd. Likevel ble driftsresultatet bedret til 0,1 millioner kroner i underskudd fra et tap på 2,5 millioner kroner i samme kvartal i fjor.

- Tredje kvartal er lavsesong for råstoff både av hvitfisk og pelagisk fisk. Det har likevel vært positiv salgs- og resultatutvikling i samtlige forretningsområder og tilknyttede selskaper, bortsett fra Ervik Havfiske der lavere hvitfiskpriser har svekket resultatet, skriver Domstein i sin resultatrapport.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere