NA24.no

Et av verdens mest lukseriøse hotel, Burj Al Arab, kommer man ikke utenom når man er i Dubai. Den runde bygningen ytterst på piren er en nattklubb som heter 360° og er også verd et besøk på kveldstid.
Et av verdens mest lukseriøse hotel, Burj Al Arab, kommer man ikke utenom når man er i Dubai. Den runde bygningen ytterst på piren er en nattklubb som heter 360° og er også verd et besøk på kveldstid. (Morten Ø. Karlsen, Nettavisen.)

Kvinne tok ut Nordea-millioner

Sist oppdatert:
En norsk kvinne bosatt i Dubai innrømmer å ha tatt ut 40 millioner kroner i tidenes svindelsak.

NA24 avslørte i august det som kan bli Norges største svindelsak.

Som NA24 tidligere har skrevet kom en mann og en kvinne i juli i år inn i Nordea-filialen på Tveita i Oslo.

Der har kvinnen utgitt seg for å være den rike pensjonisten Randi Nilsen. Mannen er identifisert som Lars-Erik Martinsen (35), og han er siktet i saken. Kvinnen og kassereren i banken er også siktet, og sitter i varetekt.

Kvinne står frem
Nå står en kvinne bosatt i Dubai frem som personen som tok ut pengene fra to forskjellige banker i Dubai. Hun skal ha tatt ut 40 millioner kroner fra to forskjellige banker.

Kvinnen sier til VG at hun i lengre tid hadde kommet med en eiendomstransaksjon med Lars-Erik Martinsen. Det var i den forbindelse at hun tok ut pengene.

Etter at hun hadde tatt ut pengene møtte hun en angivelig norsk forretningsmann i resepsjonen Jameirah Beach Hotel, som ligger like ved den kjente seilformede bygningen Burj al- Arab.

Ny siktelse
Politiet utvider nå gruppen som har vært med på storsvindelen. Før helgen ble en 48 år gammel nordmann bosatt i Oslo, varetektsfengslet i forbindelse med etterforskningen av bedragerisaken som omtales som «Nordea-saken». Mannen er siktet for medvirkning til bedrageri. Med dette er hittil fire personer siktet i saken.

48-åringens fenglingsmøte gikk fredag for lukkede dører på Tinghuset i Oslo.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere