NA24.no

Kasjmir, pytonslangeskinn og sateng er noen av stoffene i Armanis høst/vinter-kolleksjon. Pelskåper av rev og chinchilla tilfører en luksøriøs touch.

Kvinner digger sjefen

Luksusmerket Hugo Boss kan vise til et forbedret underskudd etter at kvinner har lagt sin elsk på klærne.

Det tyske selskapet kan glede seg over det faktum at kvinnene forbedret nettounderskuddet fra 6,2 millioner euro i 2005 til 5,5 millioner euro i underskudd siste kvartal. Omsetningen steg seksten prosent til 253 millioner euro, eller 1,99 milliarder kroner.

NA24 - din næringslivsavis

Elsker luksus
Det skal være kvinnenes trang til å pynte seg som fører Hugo Boss nærmere et overskudd. Det er nemlig luksuskolleksjonene, sko, belter, vesker og lommebøker som foretrekkes av det kvinnelige kjønn.

- Hugo Boss har fortsatt veksten på alle våre kjernemarkeder jorden rundt. Vi er spesielt fornøyde over våre overtatte bedrifter i USA, og med det økende salget av Boss Women- kolleksjoner, sa adm. direktør i Hugo Boss ifølge Bloomberg

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere