NA24.no

Kvitt brysom konkurrent

Finn.no dro konkurrenten til retten for å få de til å endre navn. Nå er Nettfinn.no konkurs.

Schibsted-selskapet hevdet at markedsplassen Nettfinn.no hadde en navnelikhet som kunne utgjøre en forvekslingsfare, og Finn.no gikk i 2003 til sak mot selskapet.

NA24 - din næringslivsavis

Telecom Europe som eier nettstedet Nettfinn.no, vant tre av fire ganger i rettsapparatet mot Finn.no, men partene ble til slutt enige i et forlik i 2005.

Konkurs
Nå kan det derimot se ut som om Finn.no er kvitt en av sine brysomme konkurrenter. 24. mai i år endret Nettfinn.no sitt navn til Saxsom. Bare to måneder senere var det slutt for det nye selskapet.

Tirsdag denne uken ble det åpnet konkurs i Saxsom.

Ikke grunnlag for videre drift
Gøran Praefcke som er daglig leder i Saxsom ønsker ikke å kommentere konkursen til NA24, bortsett fra at det ikke var grunnlag for å drifte selskapet videre. Han bekrefter at det ble inngått forlik med Finn.no i 2005, og at partene var enige om å ikke kommentere innholdet i dette.

På spørsmål om Nettfinn.no kommer til å gjenoppstå avkrefter Praefcke dette. Telecom Europe drifter det tidligere nettstedet videre under navnet Avertèr.

Bostyrer i Saxom-konkursen er advokat Thomas Piro i Kvale & Co. Han var ikke tilgjengelig for kommentar fredag.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere