NA24.no

Lager luksus av Titanic

FORLIST KLOKKE: Klokken er laget av en legering av stål fra Titanics skrog blandet med nye metaller.
FORLIST KLOKKE: Klokken er laget av en legering av stål fra Titanics skrog blandet med nye metaller. Foto: Romain Jerome
Sist oppdatert:
Med stål fra Titanics skrog lager designer Romain Jerome klokker og penner.

TITANIC-Pen: Siste tilskudd i Romain Jeromes Titanic-serie er en penn inspirert av det forliste skipet, og med stål fra skroget.

(LXUS.no) Mens Titanic-entusiaster gremmes og sier at produktene er et resultat av dårlig smak, går klokkeentusiaster mann av huse for å få tak i de eksklusive klokkene.

Nylig lanserte Jerome en serie med eksklusive penner designet med Titanic som inspirasjon, hvor det også var tatt i bruk metall fra vrakets skrog.

MER OM LIVSSTIL OG LUKSUS PÅ www.LXUS.no

Viser ikke tiden

UT UTEN KLOKKE: Denne klokka trenger du bare i ferien. Den sier nemlig ikke hva klokka er, bare om det er natt eller dag.

Jerome lanserte for kort tid siden en 1,5 millioners klokke - som ikke viser tiden, og i tillegg er rusten. Titanic-DNA Day&Night er laget av to mekaniske verk som avløser hverandre, en som går på dagen og en som går på natten.

Metallet som er hentet opp fra Atlanterhavets dyp er blandet sammen med nytt metall. Det har gitt spiren til navnet Titanic-DNA.

LES OGSÅ: Kjøpte klokke til 11 millioner

Det nye og det gamle metallet er blandet sammen på Harland and Wolff shipyard som ligger i Belfast. Dette er det samme verftet som bygde Titanic i 1911.

Historisk metall

- Vi ønsket å lage en klokke som hadde historie. Og dette er det mest sjeldne og historiske metallet vi kunne få tak i. Jeg fikk ideen da jeg besøkte en venn som hadde en bit av Berlinmuren på peishylla. Jeg ville inkorporere ideen med å eie historie i en klokke, sier den Genève-baserte designeren til Dailymail.co.uk.

LES OGSÅ: Se årets svarte klokketrender

Klokkene koster mellom 45.000,- og over 80.000 avhengig av materialene som er tatt i bruk. Klokkene kommer i stål, sølv og gull med diamanter. Klokkene blir laget kun i et begrenset utvalg, noe som selvsagt har sitt å si for prisen.

Mer om produktene på Romain Jeromes nettside.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere