*Nettavisen* Økonomi.

Lander kjempekontrakt med Coop

Repant inngår en storstilt avtale med Coop i Norden.

Repant inngår en storstilt avtale med Coop i Norden.

Selskapet melder torsdag ettermiddag at det på vegne av PSI Systems i Norge, PSI Antonson i Sverige og ScanVægt i Danmark inngått en rammeavtale med Coop Trading AS for levering av pantesystemer i hele Norden. Avtalen som løper i 3 år omfatter Coop Norge, Coop Sverige og Coop Danmark.

Repant skal levere panteautomater i alle land etter endelig testgodkjennelse av Coop Sverige og Coop Danmark. Som ledende teknologi- og servicepartner for dagligvare- og faghandelen i Skandinavia er PSI ansvarlig for salg, installasjon, service og vedlikehold i Norge og Sverige.

- Coop Trading representer ca. 3 000 butikker i Norden og dette er en viktig avtale for Repant, sier adm. direktør i Repant ASA, Magnus Engström.

Avtalen inngås som en del av Coops løpende fornyelse av butikkjedens pantesystemer og innebærer at pantesystemer med nyeste teknologi fra Repant kan installeres ved kjedens nordiske butikker. Det vil forenkle resirkuleringen for sluttbrukerne og gjøre den mer kostnadseffektiv for butikkene. I Norge omfatter leveransene Repants nyeste panteautomat, Repant COSMOS, mens ulike panteautomater fra Repants portefølje vil kunne være aktuelle for Coop på det svenske og danske markedet. Salg og levering vil skje i henhold til faktiske behov for utskiftning og kjøp av nye maskiner i avtaleperioden.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.