NA24.no

Foto: Andre Clark Utvik (NA24)

Lander milliardavtale i Brasil

Nok en gang velger Petrobras norske Subsea 7.

Subsea 7 har hanket inn nok en prestisjekontrakt i Brasil. Det norskbaserte oljeserviceselskapet har fått tildelt en kontrakt for prosjektering, innkjøp, installasjon og kommisjonering ved Roncador-feltet.

NA24 - din næringslivsavis

Det er det statlige oljeselskapet Petrobras som har tildelt kontrakten der P-55-plattformen skal knyttes til PRA-1-plattforment. Arbeidet omfatter installering og leggingen av to gassrørledninger på henholdsvis 38,7 kilometer og 42 kilometer.

Verdien på avtalen er på 200 millioner dollar. Det tilsvarer 1.106 millioner kroner.

Installeringen av rørledningene og tilhørende utstyr vil skje i perioden mellom tredje kvartal 2010 og andre kvartal 2011. Subsea 7 vil benytte et av rørleggingsfartøyene sine til oppdraget.

- Jeg er glad for at Petrobras har valgt Subsea 7 nok en gang til å utføre dette betydelige prosjektet for utvikling av Roncandor-feltet. Denne tildelingen styrker ytterligere vår posisjon i markedet for stålrørledninginstalleringer og er et resultat av vår langsiktige tilknytning til landet, kommenterer Victor Snabaitis Bomfim.

Han er Subsea 7 direktør i Brasil.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere