*Nettavisen* Økonomi.

Lederbytte i eiendomsselskap

Frydenberg forlater toppjobben etter kort tid.

17.03.09 09:50

Styremedlem Morten Grongstad overtar som ny adm. direktør i Scandinavian Property Development ASA.

NA24 - din næringslivsavis

Fra og med i dag overtar han etter Kaare Frydenberg. Frydenberg har vært innleid som adm. direktør i SPDE siden 1. september 2008.

Meld deg på NA24s nyhetsbrev her

- Frydenberg har hatt en viktig rolle i en periode med en vanskelig markedssituasjon. Styret er veldig godt fornøyd med den jobben Frydenberg har gjort i SPDE og han vil assistere SPDE framover for å sikre en mest mulig smertefri overgang i forbindelse med skifte av adm. direktør, heter det i en melding.

- SPDE vil fortsatt møte store utfordringer og styret er godt fornøyd med at styremedlem Morten Grongstad går inn som ny adm. direktør. Grongstad vil tilføre eiendomskompetanse og kontinuitet til SPDE. Styret er sikre på at han vil lede selskapet gjennom disse utfordrende tider og ser fram til å samarbeide videre med ham, sier styreleder i SPDE Jan Petter Storetvedt.

Morten Grongstad er adm. direktør i Orkla Eiendom AS. Han forlater den posisjonen for å overta som adm. direktør i SPDE. Grongstad forlater også styrevervet i selskapet med umiddelbar virkning. Morten Grongstad har tidligere arbeidet som konsulent i McKinsey & Company og har hatt ulike lederstillinger innen Microsoft og Orkla.

Har du et næringslivstips - kontakt NA24

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.