*Nettavisen* Økonomi.

Leier hele Continental for bryllup til tre millioner

Marte Krogh og Jan Haudemann-Andersen var blant gjestene i bryllupet til Petter Stordalen og Gunhild Melhus i Marrakech i Marokko. Nå er det deres tur til å invitere. Foto: Terry Munson / Scanpix

Tema for festen: - Måtehold.

28.02.14 12:38

Lørdag samles finansfiffen på Hotel Continental for å feire bryllupet til en av Norges rikeste menn - Jan Haudemann-Andersen (55) og fiolinist Marte Krogh (38).

Når milliardærer feirer kjærligheten, spares det ikke på noen ting. Paret har ifølge DN leid hele Hotel Continental med en pris på rundt 2.700 kroner per dobbeltrom. Ifølge avisen kommer hele gildet til å koste rundt tre millioner kroner. Det inkluderer middag, dyre viner og den rådyre champagnen Dom Pérignon til alle gjestene.

Haudemann-Andersen forklarer at valget av ærverdige Hotel Continental og Theatercafeen handler om geografi.

– Det er det nærmeste stedet. Vi kunne dratt til Sør-Frankrike, men vi tok Theatercaféen, sier han n til DN og legger at det kommer til å stå norsk mat på menyen

På gjestelisten står blant annet milliardær og hotellkonge Petter Stordalen, investorene Øystein Stray Spetalen, Torstein Tvenge og Tore Aksel Voldberg.

Haudemann Andersen har vært gift to ganger tidligere men har altså ikke gitt opp håpet om å finne den rette. Han vil ikke svare på spørsmål fra avisen om han denne gangen går for særeie, men sier at han gjerne tar imot tips.

Milliardæren, som ifølge Kapital hadde en formue på 1,3 milliarder kroner i 2012, var kanskje ironisk da han svarte følgende på spørsmål om hva som blir tema for bryllupet:

- Måtehold.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.