NA24.no

Lemper ut aksjer

Administrerende direktør Dirk Blaauw i Blom
Administrerende direktør Dirk Blaauw i Blom Foto: Borgen, Ørn E. (Scanpix)
Sist oppdatert:
Toppsjef selger aksjer for 24 millioner kroner.

Blom har de seneste ukene meldt om flere kontrakter og aksjemarkedet har svart med å sendekursen rett opp.

Nå benytter toppsjefen seg av muligheten til å hanke inn millioner på aksjesalg. Kursen har de siste tre ukene steget vel 35 prosent.

Administrerende direktør Dirk Blaauw har solgt 1.714.286 aksjer aksjer i Blom. Salget er gjort gjennom selskapet Finanspartner Invest til 14 kroner per aksje.

Finanspartner Invest sitter totalt med 744.680 aksjer i Blom etter salget. (Korrigert: Dirk Blaauw har sendt ut en korrigering av tidligere melding. Opprinnelig ble aksjebeholdningen til Finanspartner oppgitt til 2.129.213 aksjer, men Hirsti Invest AS er eier av 1.384.533 aksjer. Bakgrunnen for dette er at Hirsti Invest AS, i henhold til nærmere avtale mellom Dirk Blaauw og Gunnar Hirsti, har stilt de aktuelle aksjene som sikkerhet for ekstern gjeld opptatt av Finanspartner Invest AS, skriver selskapet i en korrigering av tidligere sendt børsmelding.)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere