NA24.no

Les gründer-svarene

Sist oppdatert:
Juryen i næringslivets Oscar ga NA24-leserne sine beste tips til hvordan de kan bli gründere.

I år feirer revisjons- og rådgivningsselskapet Ernst & Young sitt femte år med utdeling av prisen Entrepreneur of the Year i Norge. På verdensbasis er det 20 år siden prisutdelingen, som arrangeres i nesten 40 land, ble delt ut for første gang.

NA24 - din næringslivsavis

Leif Frode Onarheim er leder og Une Amundsen medlem i juryen som nå skal kåre Norges neste Entrepreneur of the Year, et slags NM i vekstskaping. Onarheim har lang erfaring som bedriftsleder og næringspolitiker, mens Amundsen er kjent for å ha bygget opp det børsnoterte it-selskapet Superoffice.

Mandag klokken 12 stilte de erfarne næringslivstoppene opp til nettprat. Les svarene nederst i saken.

Entrepeneur of the Year
Juryen jobber nå med å klargjøre hvem som blir finalistene til å konkurrere om å vinne pris i de tre forskjellige kategoriene handel, tjenester og industri. Den beste blant disse tre får også prisen Entrepreneur of the Year og går dermed videre i kåringen av World Entrepreneur Of The Year som går av stabelen i Monaco juni neste år.

Vinneren kåres i november
Onarheim og de seks andre jurymedlemmer er ansvarlig for å dele ut den prestisjetunge prisen som kan åpne utallige dører for vinneren. I slutten av november vil prisutdelingsfinalen bli vist på TV2 i anledning fem- og 20-årsjubileumet for prisutdelingen.

Entrepreneur Of The Year arrangeres i Norge av Ernst & Young i nært samarbeid med Fokus Bank, Handelshøyskolen BI, Norwegian og Innovasjon Norge.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere