*Nettavisen* Økonomi.

Leter etter halv milliard

Foto: Paul Weaver (Paul Weaver - Nettavisen)

For en måned siden trakk forvalteren av aksjespareklubben TA-Invest seg. Nå leter politiet etter pengene.

27.04.09 08:49

Lørdag meldte Finansavisen at et samboerpar på 69 og 51 år var arrestert siktet for bedrageri og brudd på verdipapirfond-loven. De to styrte over TA-Invest som skal ha investert i aksjemarkedet på vegne av en rekke privatpersoner.

NA24 – din næringslivsavis

- Det gjenstår svært mye papiretterforskning i denne saken. Oppgaven er å finne ut hvor et beløp i overkant av 500 millioner kroner er blitt av. Vi ser det er blitt investert penger. Men det vil ta tid å få full oversikt, sier politiadvokat Christian Stenberg til Dagens Næringsliv.

Meld deg på NA24s nyhetsbrev her

Avisen kan melde at forvalteren på 69 år forrige måned i et brev til investorene i aksjespareklubben trakk seg med umiddelbar virkning. Årsaken var at han var nedbrutt psykisk etter stadige angrep fra det han beskrev som sine venner.

Det skal også ha vært investorer som har forsøkt å ta arrest i huset til samboer-paret som nå er siktet for å få ut sine penger fra aksjespareklubben.

I løpet av den siste tiden har det kommet inn anmeldelser for beløp på rundt 100 millioner kroner, melder Dagens Næringsliv.

Har du et næringslivstips - kontakt NA24

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.