NA24.no

Leter etter Se og Hørs kilder

Foto: Paul Weaver/Scanpix (TV 2 Interaktiv)
Sist oppdatert:
Advokaten Eva Jarbekk skal hjelpe Nordea med å finne ut hvem som lekket kjendisers konto-opplysninger til Se og Hør.

GRATIS OPPSETT: Les NA24 på mobil

- Vi er i gang med granskingsarbeidet, og vi skal gjøre de undersøkelser som er teknisk mulig, sier advokat Eva I. E. Jarbekk i advokatfirmaet Brækhus Dege til Dagens Næringsliv.

NA24 - din næringslivsavis

Skal granske lekkasjene
Firmaet har fått i oppdrag å granske hvordan kontoinformasjon fra Nordea kunne lekke til kjendisbladet Se og Hør. Også DnBNor skal være innblandet i lekkasjer.

For en drøy uke siden slo Nordea alarm da det ble kjent at prinsesse Märthas konto-opplysninger hadde havnet i Se og Hør.

Etter det DN erfarer har sladrebladet Se og Hør over lang tid hatt fullt innsyn i prinsessens kontobevegelser. Også konto-opplysningene til Ari Behn og kronprinsesse Mette-Marit er blitt lekket til Se og Hør.

Vil kontakte Se og Hør
- Vi har et håp om å komme til bunns i denne saken. Vi vil kontakte en rekke personer, deriblant ansatte i Se og Hør, sier advokat Jarbekk.

Granskingsutvalget i Nordea består blant annet av personell fra sikkerhetsavdelingen og bankens internrevisjon. 4000 Nordea-ansatte ble like før helgen informert om at granskingen er igangsatt. Nordea har også anmeldt saken til politiet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere