NA24.no

Leverer til Wilhelmsens rekordskip

TTS Marine har fått en stor kontrakt på utstyr til verdens største roro-skip.

TTS Marine ASAs Dry Cargo Handling divisjon har gjennom sitt datterselskap TTS Ships Equipment AB i Gøteborg inngått kontrakt på tilsammen 400 millioner kroner.

NA24 - din næringslivsavis

Kontrakten gjelder leveranse av skipsutstyr til fire skip, som kommer til å bli verdens største RoRo skip. Sliek skip brukes til frakt av rullende gods som biler og lastebiler.

Skipene har overlevering innen sommeren 2012. Leveransen omfatter nøkkelkomponenter til RoRo-systemene som innvendige bildekk og ramper, utvendige dører, samt hekk- og sideramper for inn- og utkjøring av kjøretøyer.

Kontrakten som er med Mitsubishi Heavy Industries` verft i Nagasaki, Japan gjelder leveranser til en ny generasjon store RoRo skip (Mark V) som skal leveres til Wilh. Wilhemsen i Norge.

De nye skipene får en lastkapasitet på 138 000 kubikkmeter og er konstruert for å kunne laste og transportere, høy & tung last, gods som ikke er i container, samt biler.

Både verft og skipsreder er eksisterende kunder av TTS med pågående levering av tilsvarende utstyr til en serie på 10 bilskip.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere