NA24.no

Likviditetsskvis i AGR Group

Sist oppdatert:
Varsler svakere resultater. Nå skal de gjennomføre en emisjon for å bedre situasjonen.

AGR Group melder at første kvartal ikke kommer til å leve opp til forventningene. I et resultatvarsel sier de at første kvartal blir svakere enn tidligere ventet. Dette bygger de på hvordan januar og februar utvikler.

NA24 - din næringslivsavis

Nå skal de hente inn frisk kapital for å kunne bedre situasjonen. De skal blant annet få opp robustheten i RMR-virksomheten samt satsingen i området rundt Asia. Nå skal de kvitte seg med eiendeler som ikke faller inn under kjernevirksomhet samt redusere kostnadsbasen SG&A. Det vil likevel ta tid før disse tiltakene bedrer likviditeten.

Nå ber styret om fullmakt til å gjennomføre en emisjon på inntil 7 millioner aksjer noe som tilsvarer 10 prosent av de utestående aksjene. Dette er et av temaene på en ekstraordinær generalforsamling. Den nye sterke eieren Altor Oil Service krever dessuten at det blir gjort om på styresammensettingen.

Altor eier etter ifølge siste flaggemelding 30.408.487 aksjer i AGR tilsvarende 43,22 prosent av totalt antall aksjer i selskapet. De har lagt inn et pliktig tilbud på alle aksjene i AGR som varer frem til 3. april. Tilbudet er på 40 kroner per aksje.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere