NA24.no

SAKSØKT: Tidligere LIndorff-sjef Endre Rangnes saksøkes av sin tidligere arbeidsgiver.
SAKSØKT: Tidligere LIndorff-sjef Endre Rangnes saksøkes av sin tidligere arbeidsgiver. Foto: Håkon Mosvold Larsen (Scanpix)

Lindorff saksøker sin tidligere toppsjef

Sist oppdatert:
Mener Endre Rangnes har startet konkurrerende virksomhet.

Tidligere Lindorff-sjef Endre Rangnes er  saksøkt for å ha brutt avtaler og startet konkurrerende virksomhet, skiver Dagens Næringsliv.

Sammen med Rangnes er også hans mangeårige kollega Oddgeir Hansen saksøkt, samt konsulent Johnny Tsolis Vasili. I et rettsmeglingsmøte tirsdag ble partene ikke enige, og de ses igjen i Oslo tingrett i april - samme måned som det Rangens kaller «lojalitetsplikten» overfor Lindorff utløper.

- Vi har hatt avtaler med disse personene og mener avtaler bør holdes. Nå er det indikasjoner på at det har skjedd ting, og da må vi gjøre noe, sier Lindorffs styreleder Per E. Larrson om søksmålet.

Lindorff ble i fjor sommer kjøpt opp av Nordic Capital, og Rangnes sier han da benyttet seg av en klausul som tilsa at han kunne fratre ved eierskifte.

Rangnes selv kaller søksmålet en absurd sak. Han hevder han ikke har startet en ny virksomhet, og heller ikke har kontaktet Lindorff-ansatte eller -kunder i så henseende.

Mest sett siste uken

Lik NA24 her og få flere ferske økonominyheter!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere