Linn Skåber til TV2

KLAR FOR NORSKE TALENTER: Linn Skåber gleder seg til å begynne i ny jobb.

KLAR FOR NORSKE TALENTER: Linn Skåber gleder seg til å begynne i ny jobb. Foto: Lise Åserud (NTB scanpix)

Linn Skåber blir dommer i Norske talenter på TV 2 til høsten.

26.02.15 14:41

- Jeg gleder meg vilt til denne våren! Det blir så artig å reise rundt i landet for å finne artige, merkelige og ikke minst talentfulle nordmenn, sier Linn Skåber, som får følge av blant annet den rutinerte dommeren Mia Gundersen.

Gundersen har vært med helt fra begynnelsen og gleder seg veldig til å jobbe med Linn Skåber, skriver TV2 i en pressemelding.

- Vi har aldri jobbet sammen før, bare «møtt hverandre i døren». Jeg syns hun er helt fantastisk og et veldig bra valg av ny dommer, sier Gundersen.

Mia Gundersen har vært dommer på Norske talenter på TV2 fra begynnelsen av. Foto: Berit Roald (NTB scanpix)


Den syvende sesongen med talent-jakt er allerede i gang, casterne er i disse dager på reise i Norge for å finne nye deltakere.

- Jeg har selv stått foran «skumle» dommer-panel. Jeg søkte på teaterskolen fem ganger, og har vært på mange auditions i mitt liv. Jeg vet hva slags styrke og mot som skal til for å melde seg på. Men mest skal det være gøy, sier Skåber.

- Vi er veldig godt fornøyd med å få Linn Skåber med på laget. Med henne og erfarne Mia Gundersen er vi godt på vei til å sette sammen et flott lag som skal lede programmet, sier programdirektør Jarle Nakken i TV 2.

Nettavisen og få flere ferske nyheter og friske meninger!

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.