NA24.no

BEROLIGENDE: First House trenger ikke frykte en ny konkurrent, ifølge Geir Lippestad.
BEROLIGENDE: First House trenger ikke frykte en ny konkurrent, ifølge Geir Lippestad. Foto: Berit Roald (NTB scanpix)

Lippestad blir PR-mann

Breivik-forsvarer Geir Lippestad (50) starter kommunikasjonsbyrå.

Lippestad skal selge såkalt verdikommunikasjon til bedrifter og organisasjoner i tunge omstillingsprosesser. Han forklarer forretningsideen slik overfor Dagens Næringsliv:

– I advokatfirmaet merker vi mer og mer oppmerksomhet om omstillingsprosesser og reglene rundt det. Samtidig er selskapene blitt mer opptatt av at slike prosesser ikke bare handler om å gjøre ting riktig juridisk, men også om å motivere dem som blir igjen. Da er det viktig å gjøre ting riktig med kommunikasjon. sier han.

Ifølge Lippestad skal det nye kommunikasjonsfirmaet ikke gå First House og andre PR-byråer i næringen ved å drive lobbyarbeid eller påvirkning.

– Hvis Lippestad Kommunikasjon hadde ønsket å ha politisk påvirkning som et av sine forretningsområder, hadde vi rekruttert kolleger med relevant kompetanse. Det har vi ikke gjort, sier Lippestad.

Advokatfirmaet Lippestad skal eie 51 prosent av Lippestad Kommunikasjon. Inn i det nyetablerte selskapet tar han med seg fire partnere med kommunikasjons- og organisasjonserfaring. Lippestad skal selv fortsette som advokat, men vil også utføre arbeid for kommunikasjonsselskapet. (©NTB)


Mest sett siste uken

Lik NA24 her og få flere ferske økonominyheter!

Våre bloggere