NA24.no

«Livsfarlig» enebolig selges: Megleren frykter trafikkaos under visningen

KAN BLI DITT: For kun 250.000 kroner kan denne eiendommen bli din. ALLE FOTO: ADVOKAT OG EIENDOMSMEGLER KNUT IDLAND
KAN BLI DITT: For kun 250.000 kroner kan denne eiendommen bli din. ALLE FOTO: ADVOKAT OG EIENDOMSMEGLER KNUT IDLAND
Sist oppdatert:
Huset er falleferdig og takstmannen mener det er fare for liv og helse.

(Romerikes Blad): Fredag skrev Romerikes Blad om den 150 kvadratmeter store eneboligen i Feiring, som selges for 250.000 kroner. Den lave prisen skyldes at boligen rett og slett er fallefrdig.

– Hvis alle som har meldt sin interesse for huset, faktisk kommer på visning, så bør jeg vel egentlig kontakte politiet i forhold til trafikken i området, parkeringsplassen er ikke særlig stor, sier advokat og eiendomsmegler Knut Idland til rb.no.

Stusser over interessen

Eiendomsmegleren sier han har fått mange henvendelser etter at artikkelen sto på trykk. Hvorfor så mange er interessert i huset, stusser han over.

– Om folk tenker at de skal sette huset i stand, eller lignende, det vet jeg ikke. Det vil kreve en enorm arbeidsmengde, sier han.

Hvor mange som har meldt sin interesser er advokaten usikker på. Han har ikke sjekket mailen siden fredag. Allerede mandag er det visning.

«Fare for liv og helse»

Det aktuelle huset har ikke vært i normal bruk siden 2013, takstmann Dag Henning Bjerke skrev følgende i verdivurderingen:

«Vesentlige deler av boligens bygningskonstruksjoner, dens bygningsdeler og rom, tilhørende innretninger og installasjoner, har i all hovedsak synlige tegn på total funksjonssvikt, og avviker fra aktuelle lover og forskrifter. I tillegg er her fare for liv og helse.»

– Her har vi kalt en spade for en spade. Det er betydelige feil og mangler, og mange utfordringer med dette huset, uttalte eiendomsmegleren før helga.

Les flere saker fra rb.no her!

Rapporter om feil i artikkelen

Mest sett siste uken

Lik NA24 her og få flere ferske økonominyheter!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere