NA24.no

Ifølge LO-medlen i Norwegian trenger man ikke være spesielt intelligent for å skjønne hvilket flyselskap LO først og fremst sikter til når fagforeningskjempen snakker negativt om lavprisselskapene. På bildet: LO-leder Gerd Kristiansen under LOs representantskapmøte i Folkets Hus.
Ifølge LO-medlen i Norwegian trenger man ikke være spesielt intelligent for å skjønne hvilket flyselskap LO først og fremst sikter til når fagforeningskjempen snakker negativt om lavprisselskapene. På bildet: LO-leder Gerd Kristiansen under LOs representantskapmøte i Folkets Hus. Foto: Berit Roald (NTB Scanpix)

LO-medlemmer i Norwegian føler seg glemt - av LO

LO-leder Gerd Kristiansen provoserer ikke bare Norwegian-ledelsen, men også sine egne tillitsvalgte i Norwegian.

- Tilbakemeldingene jeg får fra medlemmene er at de oppfatter at de ikke har sin egen fagorganisasjon i ryggen, sier Hilde Nyberg Loe, leder av Handel og Kontor-klubben i flyselskapet Norwegian til Finansavisen.

Ifølge Nyberg Loe trenger  man ikke være spesielt intelligent for å skjønne hvilket flyselskap LO først og fremst sikter til når fagforeningskjempen snakker negativt om lavprisselskapene.

LOs egne tillitsvalgte i Norwegian reagerer på måten deres fagorganisasjon forholder seg til arbeidsgiveren.

Nyberg Loe mener LO står i fare for å støte fra seg egne medlemmer.

– Det virker som LO glemmer at våre medlemmer i Handel og Kontor også er LO-medlemmer. Det har jeg fått reaksjoner på, også i dag, sier Nyberg Loe til  Finansavisen.


Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!



Mest sett siste uken

Lik NA24 her og få flere ferske økonominyheter!

Våre bloggere