NA24.no

Logica Norge har utnevnt Bjørn Bergenheim til en nyopprettet stilling som partneransvarlig i selskapet.
Logica Norge har utnevnt Bjørn Bergenheim til en nyopprettet stilling som partneransvarlig i selskapet. Foto: Logica Norge

Logica Norge oppretter ny stilling

Har utnevnt Bjørn Bergenheim til partneransvarlig i selskapet.

Logica Norge styrker partnerapparatet og har utnevnt Bjørn Bergenheim til en nyopprettet stilling som partneransvarlig. Bergenheim tiltrer stillingen med umiddelbar virkning.

- Vi bygger i dag opp et solid partnerapparat for å styrke vår posisjon som leverandør til store og mellomstore bedrifter. Med sterke partnere står vi bedre rustet til å tilby hele verdikjeden, i tillegg til at kunden opplever mer effektive leveranser og lavere risiko. Tett samarbeid med sterke strategiske samarbeidspartnere er viktig for å lykkes i dagens marked. Vi er takknemlige for at Bjørn Bergenheim har takket ja til å lede denne viktige satsningen for Logica Norge, sier salgs- og markedsdirektør i Logica Norge Espen Bergby.

Bergenheim har hatt ulike stillinger i Logica, sist som Client Director. Han har 20 års erfaring fra IT-bransjen, både fra Oracle, IBM og Sun.

- Jeg ser frem til å styrke samarbeidet med utvalgte partnere for Logica Norge. Et viktig ledd i arbeidet er å utforme et partnernettverk som matcher vår egen produktmatrise. Dermed vil vi kunne ta ut synergier som også vil komme både kundene og partnerne våre til gode sier Bergenheim i meldingen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere