NA24.no

Administrerende direktør NRJ Norge AS
Administrerende direktør NRJ Norge AS (NRJ)

Lokalt fra NRJ i Kristiansand

Sist oppdatert:
NRJ samarbeider med lokale krefter når de starter i Kristiansand.

Radioselskapet NRJ Norge har inngått en samarbeidsavtale med Radio & Co om NRJ Kristiansand.

Radio & Co eies av nøkkelpersoner fra Radio Kristiansand og lokale næringslivsprofiler. Målet med samarbeidet er å ivareta og videreføre den gode historikken Radio Kristiansand har opparbeidet gjennom mange år, samtidig som man presenterer et nytt spennende produkt med navnet NRJ Kristiansand, heter det i en pressemelding.

– NRJ er meget glade for å kunne kombinere lokal erfaring og kjennskap med internasjonal og nasjonal radiokunnskap. Med 400 lokale radiostasjoner i Europa er vi stolte over endelig å kunne starte i Kristiansand i fellesskap med våre partnere i Radio & Co. NRJ Kristiansand kommer til å bli en sterk og godt forankret aktør, sier Richard Mazeret, administrerende direktør i NRJ Norge.

NRJ finnes fra før i Oslo, Romerike, Bergen, Trondheim og Stavanger. Fra 1. januar vil kanalen også finnes i Tromsø, i tillegg til Kristiansand.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere