NA24.no

Lyse tider for Briiz

Sist oppdatert:
Den lille teleaktøren fosser frem.

Teleselskapet Briiz Gruppen omsatte for 24 millioner kroner i tredje kvartal.

NA24 - din næringslivsavis

Med et oppnådd driftsresultat på cirka en million kroner i samme periode, kan dermes selskapet vise til en positiv resultatutvikling gjennom året.

Sterk mobilvekst
I tredje kvartal passerte selskapet 35 000 telekunder innen mobiltelefoni, fasttelefoni og IP-telefoni. Selskapet opplever også en sterk vekst innen sitt siste satsningsområde, mobiltelefoni, som alene fikk 4500 nye kunder i dette kvartalet.

- Vi er tilfreds med stabil inntjening, sier styreleder Ole Madland til NA24.

2006 er Briiz Gruppens andre driftsår, og med virkning fra årsskiftet skilte Briiz Gruppen ut selskapet Briiz Business Solutions. Denne virksomheten er nå avhendet i sin helhet – noe som gir betydelige, varige kostnadsbesparelser for BG, oppgir selskapet.

- Vi har lykkes med å vri virksomheten over fra mindre lønnsomme produkter til produkter der vi har gode marginer. Dette arbeidet vil vi videreføre fremover sier administrerende direktør Tore Fevolden.

Reforhandlet
Akkumulert for de tre første kvartalene har selskapet dermed et driftsresultat på 768 000 kroner. Takten i årets siste kvartal er positiv ved at leverandøravtaler er reforhandlet, og at restrukturering av selskapets drift gir full effekt fremover, melder selskapet.

- Bildet ser ser positivt ut. Det er en veldig konsolidering i bransjen og det tror jeg er bra. Nå forventer vanlige folk billigere teletjenester, og det skal vi sørge for, sier Madland til NA24.

Styrelederen mener at selskapet er i en god finansiell stilling, og har gått fra å være en visjonær teleaktør i et fremvoksende marked, til å bli være en aktiv aktør med en bredt produktspekter i et konsoliderende marked. Selskapet tar sikte på å tilby bredbåndstjenester i løpet av første kvartal neste år, og vil dermed bli en totalleverandør av teletjenester.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere