NA24.no

Må på sjefjakt

Teknologiselskapet Consorte Group må lete etter ny topp etter at konsersjefen har sagt opp.

Consorte Group har konstituert Eivind Hauglie-Hanssen som ny konsernsjef etter at Guttorm B. Johansen har sagt opp sin stilling. Oppsigelsen fra Johansen vil gjelde fra 1. februar og har vært i selskapet siden 2001.

NA24 - din næringslivsavis

Hauglie-Hanssen har innehatt flere lederstillinger i Alcatel og Nexans Distribusjon og har vært ansvarlig for Intelecom Norge det siste året.

- Consorte har fullført integrasjon med Intelecom og står foran et skifte av forretningsmodell. Det er ryddig med endring i ledelse nå, sier Guttorm B. Johansen i forbindelse med en børsmelding.

- Målet for Consorte har vært og er å øke veksten og lønnsomheten gjennom å tilby kundene et bredere produkt- og tjeneste-tilbud. Sammen med de ansatte i Consorte har vi langt på vei lykkes med dette og jeg forlater et finansielt sterkt selskap med en solid posisjon i det nordiske telecom markedet. Consorte har styrket sin posisjon som det ledende selskapet innen IN-tjenester og avanserte call senter løsninger.

Guttorm B. Johansen har vært viktig for selskapet, mener styreleder Bjørn Fosli.

- Han har gitt et vesentlig bidrag til oppbyggingen av Consorte, til arbeidet med endring av selskapets strategi og til gjennomføringen av integrasjonen med Intelecom, sier Fosli.

Finansmannen Erik Henriksen kontrollerer Consorte Group og eier gjennom investeringsselskapet Sabaro Investments over 47 prosent av aksjene.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere