NA24.no

Malaysia Airlines tas av børs

TAS AV BØRS: Malaysia Airlines tas av børs etter de to tragediene med MH370 og MH17. Her et av selskapets fly på Kuala Lumpur International Airport.
TAS AV BØRS: Malaysia Airlines tas av børs etter de to tragediene med MH370 og MH17. Her et av selskapets fly på Kuala Lumpur International Airport. Foto: Samsul Said (Reuters)
Flyselskapet Malaysia Airlines vil bli tatt av børs i forkant av en omfattende omstrukturering, ifølge selskapets hovedaksjonær.

Bakgrunnen for omstruktureringen av selskapet er de to katastrofene som har rammet Malaysia Airlines i år. Et fly på vei fra Kuala Lumpur til Beijing forsvant sporløst i begynnelsen av mars, mens flygningen MH17 trolig ble skutt ned over Ukraina.

Selskapets hovedaksjonær Khazanah Nasional, som eier 70 prosent av aksjene, ønsker nå å kjøpe ut de andre aksjonærene og utarbeide en plan for omstruktureringen innen utgangen av måneden.

Rapporter om feil i artikkelen

Mest sett siste uken

Lik NA24 her og få flere ferske økonominyheter!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere