NA24.no

I TRØBBEL MED DANIELSEN: Men mammablogger Marianne M. Robertsen nekter å føye seg etter Per Danielsens krav.
I TRØBBEL MED DANIELSEN: Men mammablogger Marianne M. Robertsen nekter å føye seg etter Per Danielsens krav. Foto: NTB Scanpix / Privat

Mammablogger blir truet med rettssak av kjendisadvokat

Sist oppdatert:
Krever blogginnlegg fjernet.

Mammablogger Marianne M. Robertsen har ertet på seg kjendisadvokat Per Danielsen. Advokaten krever at bloggeren fjerner et kritisk blogg om sin klient.

I innlegget går hun til direkte personangrep mot treneren til sønnen.

Amper stemning

- Min sønn ble skjelt ut foran publikum. Der og da valgte vi å ikke ta det opp med treneren av hensyn til barna, forteller Marianne M. Robertsen til Nettavisen.

Noen dager senere tok faren til gutten kontakt med treneren. Det skal ha vært et ublidt møte.

- Vi fikk høre at gutten var den verste de hadde hatt, sier mammabloggeren.

Hun bestemte seg derfor for å skrive blogginnlegget «Mamma på krigsstien». Det gjorde ikke stemningen bedre. Treneren engasjerte advokat Per Danielsen for å få fjernet blogginnlegget.

- Hun har ikke peiling

Fredag tikket det inn en e-post fra advokaten. Fjernes ikke blogginnlegget går treneren til sak. Moren valgte å etterkomme kravet, men ombestemte seg søndag kveld.

- Jeg står for det jeg mener. Advokaten kan ikke ta meg på noen ting. Jeg har ikke identifisert treneren, og kommer ikke til å etterkomme kravet, sier hun.

Advokat Per Danielsen mener moren tar grundig feil og opptrer som nettroll.

- Mammaer på krigsstien har også ansvar for det de gjør. De som leser bloggen vet hvem moren er og hvor sønnen har gått. Min klient er identifisert, sier han til Nettavisen.

- Moren skryter jo av på bloggen at hun skal advare andre mot klubben. Det er vel ikke mulig advare mot klubb uten at leseren skjønner hvilken det er. Morens forsvar og tilbaketog i ettertid er lite gjennomtenkt og ulogisk. Skaden er der fortsatt, sier advokaten.

Danielsen forteller at gutten er blitt behandlet på vanlig måte i idrettsklubben.

Har videobevis

- Gutten fikk til og med oppgradert sitt gule belte på den fremvisningen moren kritiserer. Hovedinntrykket av gutten var altså positivt, men en trener plikter å gi både ros og ris. Det er helt tydelig at moren ikke har greie på kampsporten og hva som kreves av ordren og disiplin. Hun behøver ikke å krenke andre mennesker av den grunn, sier Danielsen.

- Sønnen hennes gjorde det ganske bra. Moren rev han vekk fra en idrett han likte veldig godt på galt grunnlag, til skade for egen sønn. Jeg håper hun vingler tilbake til fornuft og inntar samme standpunkt som hun gjorde på lørdag og sletter oppslaget på bloggen, fortsetter han.

Danielsen viser til at klienten har videoklipp av hele seansen som motbeviser alle påstander fra A til Å.

Blogginnlegget ble publisert på Blogg.no som er eid av Nettavisen.


Mest sett siste uken

Lik NA24 her og få flere ferske økonominyheter!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere