*Nettavisen* Økonomi.

Mamut har mottatt bud

Kjøpsinteressen har resultert i et bud.

Programvareselskapet Mamut er nærmere å bli kjøpt opp. Selskapet har mottatt indikative bud og er i ferd med å gjennomføre en due diligence.

NA24 - din næringslivsavis

I tredje kvartal fikk de et resultat før skatt på 3,1 millioner kroner, noe som er en forbedring fra et underskudd på 0,7 millioner kroner i tilsvarende kvartal i fjor. Driftsresultatet vokste til 6,1 millioner kroner fra 2 millioner kroner i samme periode.

Før avskrivninger økte driftsresultatet (EBITDA) til 20,4 millioner kroner fra 15,5 millioner kroner i tredje kvartal 2007.

Driftsinntektene vokste med15 prosent til 116,2 millioner kroner fra 100,6 millioner kroner.

Mamut venter en omsetningsvekst på 15 prosent i fjerde kvartal, og at driftsmarginen vil ligge på samme nivå som den har gjort hittil i år. For neste år forventer de økt omsetningsvekst og forbedrede marginer.

Flere parter har vist interesse for Mamut og de har hyret inn ABG SundalCollier og Jefferies International Limited som finansielle rådgivere. De skal allerede ha mottatt indikative bud.

- Mamut er godt posisjonert for videre vekst og forbedret resultat i alle markeder. Selskapet opprettholder sitt fokus på å etablere og forsterke strategiske samarbeid med internasjonale partnere i ulike markeder for å øke distribusjonen av Mamuts produkter og tjenester. Selskapet ser et betydelig vekstpotensial som følge av lanseringen av Mamut One kombinert med eksisterende kundebaser hos oppkjøpte enheter, skriver selskapet i sin resultatpresentasjon.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.