NA24.no

Mamut til idretten

Kjøper KlubbenOnline fra Edda Digital.

Programvareselskapet Mamut bekrefter at de har inngått en endelig avtale om kjøp av KlubbenOnline, inkludert Medlemsservice, fra EDDA Digital.

NA24 - din næringslivsavis

Avtalen omfatter overtagelse og videreutvikling av community-løsninger for norske idrettsforeninger og klubber, inkludert programvare-, nettside- og publiseringsløsninger. Intensjonsavtalen mellom de to partene ble inngått i mars i år.

Som del av avtalen har Mamut inngått en samarbeidsavtale med Norges Idrettsforbund (NIF) hvor NIF anser Mamut som hovedsamarbeidspartner innen leveranser av elektroniske klubbløsninger. De to partene har inngått en avtale med varighet til 31.desember 2012 som inkluderer tett samarbeid om utvikling av flere relevante tjenester for klubbmarkedet.

Kjøpesummen er 7 millioner kroner.

Mamut skriver i en melding at de vil vurdere bruk av KlubbenOnline for å tilby løsninger for foreninger også i de øvrige 15 europeiske land hvor Mamut i dag har kunder.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere