NA24.no

Mamut vokser videre

Økt omsetning og bedret drift i programvareselskapet.

Mamuts resultater viser klar bedring, samtidig som omsetningsveksten holdes oppe.

NA24 - din næringslivsavis

Resultat før skatt var på 4,9 millioner kroner i kvartalet av en omsetning på 123,5 millioner kroner. I samme kvartal i fjor var resultat før skatt på 2,1 millioner kroner av en omsetning på 108,6 millioner kroner.

Driftsresultatet steg til 9 millioner kroner i siste kvartal, mot 5,1 millioner kroner året før. Driftsresultatet før avskrivninger steg til 23,3 millioner kroner, mot 17,5 millioner kroner.

Mamut-sjef Eilert Hanoa ønsker å fortsette veksten fremover. I kvartalsrapporten skriver han at Mamut er godt posisjonert for videre vekst og bedring i resultatene.

- Selskapet opprettholder sitt fokus på å etablere og forsterke strategiske samarbeid med internasjonale partnere i ulike markeder for å øke distribusjonen av Mamuts produkter og tjenester. Selskapet ser et betydelig vekstpotensial som følge av lanseringen av Mamut One kombinert med eksisterende kundebaser hos oppkjøpte enheter, heter det i rapporten.

Selskapet melder også at det etter å ha blitt kontaktet av flere aktører vedrørende strategiske alternativer har engasjert ABG Sundal Collier og Jefferies International Limited som finansielle rådgivere

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere