NA24.no

Manchester Uniteds åpningskamp flyttet til fredag


Marouane Fellaini og Manchester United innleder Premier League-sesongen på en fredag. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix
Marouane Fellaini og Manchester United innleder Premier League-sesongen på en fredag. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix Foto: ( NTB scanpix )
Fotballfansen som har bestilt tur til ligaåpningen kan få det hektisk. For Norge-populære Manchester Uniteds seriestart mot Leicester er flyttet til fredag.

Det betyr trøbbel for folk som har vært tidlig ute og gamblet på at flybilletter fredag ettermiddag/kveld skulle holde. Kampen har avspark 21.00 norsk tid fredag 10. august.

TV-oppsettet for kampene i august og september ble offentliggjort fredag. Mange fans har ventet spent på hvilke kamper som flyttes.

Liverpools ligaåpning hjemme mot West Ham er flyttet fra lørdag 11. august til søndag 12. august. Det samme er storkampen mellom Arsenal og Manchester City.

I tillegg møtes Southampton og Burnley søndag etter at klubbene er blitt enige om å flytte kampen som følge av mulig spill i europaligaen. Det er ikke satt opp mandagskamp i 1. runde av Premier League.

Den første mandagskampen er i runde 2 når Liverpool tar turen til Crystal Palace. I slutten av august er toppkampen mellom Manchester United og Tottenham flyttet til mandag.

(©NTB)

Rapporter om feil i artikkelen

Mest sett siste uken

Lik NA24 her og få flere ferske økonominyheter!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere