NA24.no

RYKTER OM OPPKJØP: Marekdsaktører i Norge spekulerer i at Norwegian og Bjør Kjos snuser på oppkjøp av Air Berlin. På bildet sees Kjos på Grand Hotel etter sentralbanksjefens Øystein Olsens årstale.
RYKTER OM OPPKJØP: Marekdsaktører i Norge spekulerer i at Norwegian og Bjør Kjos snuser på oppkjøp av Air Berlin. På bildet sees Kjos på Grand Hotel etter sentralbanksjefens Øystein Olsens årstale. Foto: Berit Roald (NTB scanpix)

Markedsrykter: Norwegian snuser på Air Berlin

Sist oppdatert:
Flere spekulerer i at Norwegian vil kjøpe Air Berlin.

Kjos avkrefter ikke ryktene overfor Finansavisen.

Air Berlin utsatte på kort varsel fremleggelsen av årsresultatet som opprinnelig skulle skjedd i går torsdag. Årsaken til utsettelsen er «avanserte diskusjoner som kan ha stor betydning for selskapet». 

Tyske medier spekulerer i at at det er storaksjonæren Etihad som som vil utvide sin eierandel i Air Berlin.

Air Berlin har en av de  yngste flyflåtene i Europa og 15 Dreamlinere i bestilling. Selskaper landings- og trafikkrettigheter i USA.

På direkte spørsmål fra Finansavisen om han kan avkrefte at Norwegian er i samtaler om oppkjøp av Air Berlin svarer Kjos:

«- Ingen kommentar»

Mest sett siste uken

Lik NA24 her og få flere ferske økonominyheter!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere