NA24.no

Markedsrykter: Norwegian snuser på Air Berlin

RYKTER OM OPPKJØP: Marekdsaktører i Norge spekulerer i at Norwegian og Bjør Kjos snuser på oppkjøp av Air Berlin. På bildet sees Kjos på Grand Hotel etter sentralbanksjefens Øystein Olsens årstale.
RYKTER OM OPPKJØP: Marekdsaktører i Norge spekulerer i at Norwegian og Bjør Kjos snuser på oppkjøp av Air Berlin. På bildet sees Kjos på Grand Hotel etter sentralbanksjefens Øystein Olsens årstale. Foto: Berit Roald (NTB scanpix)
Sist oppdatert:
Flere spekulerer i at Norwegian vil kjøpe Air Berlin.

Kjos avkrefter ikke ryktene overfor Finansavisen.

Air Berlin utsatte på kort varsel fremleggelsen av årsresultatet som opprinnelig skulle skjedd i går torsdag. Årsaken til utsettelsen er «avanserte diskusjoner som kan ha stor betydning for selskapet». 

Tyske medier spekulerer i at at det er storaksjonæren Etihad som som vil utvide sin eierandel i Air Berlin.

Air Berlin har en av de  yngste flyflåtene i Europa og 15 Dreamlinere i bestilling. Selskaper landings- og trafikkrettigheter i USA.

På direkte spørsmål fra Finansavisen om han kan avkrefte at Norwegian er i samtaler om oppkjøp av Air Berlin svarer Kjos:

«- Ingen kommentar»

Rapporter om feil i artikkelen

Mest sett siste uken

Lik NA24 her og få flere ferske økonominyheter!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere