NA24.no

Masserekrutterer i Norge

- Vi er blitt et faglig verksted for nye tanker og ideer, ikke minst takket være et jevnt tilfang av nyansatte, sier administrerende direktør i Rambøll i Norge, Ole-Petter Thunes. Her sammen med to av de 150 nye medarbeiderne som ble ansatt i 2010. Malin Anette Hallberg (til venstre) og Frank Båtbukt (til høyre).
- Vi er blitt et faglig verksted for nye tanker og ideer, ikke minst takket være et jevnt tilfang av nyansatte, sier administrerende direktør i Rambøll i Norge, Ole-Petter Thunes. Her sammen med to av de 150 nye medarbeiderne som ble ansatt i 2010. Malin Anette Hallberg (til venstre) og Frank Båtbukt (til høyre). Foto: Rambøll
Ingeniører vil være rådgivere.

Rambøll har rykket opp fra 8. til 4. plass på Universums rangering over de mest attraktive arbeidsgiverne i Norge. Selskapet har det siste året rekruttert cirka 150 nye medarbeidere, ifølge en melding.

- Nye medarbeidere utvikler og vitaliserer Rambølls faglige og sosiale miljø og forsterker våre kunderelasjoner, sier administrerende direktør i Rambøll i Norge, Ole-Petter Thunes, i meldingen.

Med 28 kontorer i Norge og virksomhet i mer enn 20 land, er Rambøll både en sterk lokal aktør og et rådgiverselskap som kan tilby global kompetanse.

- Det at vi er en viktig lokal partner mange steder i mange land, gir oss en sterk internasjonal portefølje. Vi har det siste året styrket vår posisjon både som Nordens ledende rådgiver og vår internasjonale tilstedeværelse. Dette er avgjørende for at vi skal opprettholde og ytterligere styrke våre ambisjoner som et globalt rådgiverselskap, sier Thunes.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere