NA24.no

MDG slår tilbake etter kritikk fra Jarle Aabø


SLÅR TILBAKE: Bystyremedlem Eivind Trædal i Miljøpartiet de grønne (MDG) i Oslo slår tilbake mot kritikken fra PR-rådgiver Jarle Aabø. I et blogginnlegg kalte Aabø blant annet byråd for miljø og samferdsel i Oslo Lan Marie Nguyen Berg for arrogant. Oslo-byråden er også samboer med Trædal (arkivfoto).
SLÅR TILBAKE: Bystyremedlem Eivind Trædal i Miljøpartiet de grønne (MDG) i Oslo slår tilbake mot kritikken fra PR-rådgiver Jarle Aabø. I et blogginnlegg kalte Aabø blant annet byråd for miljø og samferdsel i Oslo Lan Marie Nguyen Berg for arrogant. Oslo-byråden er også samboer med Trædal (arkivfoto).
Sist oppdatert:
PR-rådgivere mente miljøpartiet er arrogant, men bommet på en vesentlig detalj i kritikken mot MDG ...

Søndag la PR-rådgiver ut en blogg hvor han gikk til frontalangrep på Miljøpartiet de grønne (MDG) i Oslo

Nettavisen publiserte også bloggen og frontet den på vår forside.

Her kan du tipse Nettavisens journalist på mail, eller ring 02060. Vi kan legge til retter for kryptert kommunikasjon dersom ønskelig.

Fikk parkeringsbot

I bloggen skriver han blant annet: 

«Oslo-byråd Lan Berg (29) har på rekordtid utviklet seg til å bli en stilstudie i hovenhet og tro på egen storhet. Det har bystyrerepresentant Herman Kopp (80) fått erfare til gangs.»

Bakgrunnen for Aabøs utspill var at Kopp hadde fått en parkeringsbot fordi han ikke hadde sett hvor skiltet for lovlig parkering var satt opp og henviste til. 

Aabø hamret videre og mente skiltet var for lite og satt opp på et usynlig sted og kritiserte byråd for miljø og samferdsel i Oslo Lan Marie Nguyen Berg.

(artikkelen fortsetter under)

Nå slår bystyremedlem og Nguyen Bergs samboer Eivind Trædal tilbake mot PR-rådgiveren. I et Facebook-innlegg skriver han blant annet:

- Aabø tar feil

«Jarle Aabø skriver en rasende kommentar som blir slått opp på forsiden av nettavisen. Tittelen er "Har MDG satt ny rekord i arroganse?" (Tidligere var tittelen vinklet rett på Lan) Saken gjelder en svært detaljert klage på et skilt som er satt opp med forbud mot parkering for motorsykkel på Rådhusplassen, som i følge Aabø framstår som forvirrende. Det var i det minste for forvirrende for bystyrerepresentant Hermann Kopp, som fikk bot.»

TRYKK FOR STØRRE BILDE. Byråd for miljø og samferdsel Lan Marie Nguyen Berg om bedre skilting.

I Facebook-innlegget poengterer Trædal også at det ikke var sittende byråd som har plassert skiltet Aabø mener er usynlig.

I et senere innlegg Trædal publiserer på Facebook skriver han også at tidligere Venstre-byråd Guri Melby opprettet plassene det er snakk om og at det var på initiativ fra Fremskrittspartiet (Frp). Melby har selv vært ute i sosiale medier og bekreftet dette.

I det Facebook-innlegget som senere er publisert mandag er det også avbildet et brev som viser at nåværende byråd for miljø og samferdsel Nguyen Berg har bedt om at de aktuelle parkeringsplassene skal merkes bedre.

Dette gjorde hun i slutten av april.

(artikkelen fortsetter under)

Aabø: - Kritikken er avsporing

«I utgangspunktet en noe bagatellmessig sak. Og et tynt grunnlag for å kåre en vinner av den skarpe konkurransen som tidenes mest arrogante norske politiker. Men dessverre er den også totalt feil: Det er ikke MDG eller Lan som har satt opp det ondskapsfulle skiltet. Det ble satt opp under det forrige byrådet. Det som Hermann Kopp støttet. Dette visste tydeligvis hverken Kopp eller Aabø, men blogg blei det, og deretter forside på Nettavisen, en av Norges mest leste nettaviser.»

Aabø mener bredsiden fra MDG ikke er berettiget:

- Denne kritikken er en avsporing. Det spiller ingen rolle hvem som innførte de nye parkeringsbestemmelsene og hvem som skrudde opp skiltet, mener PR-rådgiveren.

- Min blogg handler om at Lan Berg 20. april forsvarer både parkeringsregimet og skiltingen til beinet i et brev som alle kan lese på bloggen. Og det er Berg som i dag forvalter de 12 MC-plassene og har et overordnet ansvar for skiltingen. Å skylde på andre når man nettopp har skrevet dette brevet til samferdselskomiteen kan kanskje oppfattes som rimelig arrogant?

Rapporter om feil i artikkelen

Mest sett siste uken

Lik NA24 her og få flere ferske økonominyheter!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere