NA24.no

MediCult inntar Kina

Sist oppdatert:
Skal innta det voksende kinesiske markedet.

Fertiliseringsselskapet MediCult har dannet et samarbeid med Shanghai T.O.B. Medical Systems. Sammen har de stiftet selskapet MediCult China som starter opp fra begynnelsen av april, og skal ledes av grunnleggeren Xu Fang av Shanghai T.O.B. Medical Systems.

NA24 - din næringslivsavis

Det nye selskapet skal sørge for at MediCults produkter kommer til det kinesiske markedet og styrker MediCults direkte tilstedeværelse i Kina.

- MediCult er en av verdens ledende innen assistert reproduksjons teknologier. Dannelsen av MediCult China representerer det neste steget i vår globale strategi for å gå direkte inn i visse geografiske markeder, kommenterer konsernsjef Jesper Funding Andersen i MediCult.

MediCult vil eie 51 prosent av det nye selskapet, mens Shanghai T.O.B. Medical Systems vil eie de resterende 49 prosentene. Det er ventet at fire personer blir ansatt i det første driftsåret, med ytterligere vekst de neste to årene.

I en børsmelding skriver MediCult at det er estimert at 45.000 IVF-behandlinger blir gjennomført årlig i Kina, noe som gjør det folkerike landet til det sjette største markedet i verden. Det er også ventet en betydelig vekst i dette markedet de neste årene.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere