Megler: - 30 mill. er ikke overpris

Foto: (Privatmegleren)

Dette er Oslos dyreste gate.

14.09.13 15:56

(Ditt Oslo) - Det er en voksen pris, men så er det også en vanvittig eiendom, sier megler Kim Krabbe, partner i Privatmegleren Panorama. Han understreker likevel at 30 millioner ikke er overpris for den luksuriøse boligen i Solveien 112 B.

– Det er definitivt den råeste boligen du får på Nordstrand nå. Han som bor der kjøpte den for 14 millioner i 2004. Etterpå har han lagt inn et tosifret millionbeløp i boligen. Så han selger ikke med noe voldsom fortjeneste, sier Krabbe. Boligen er preget av absolutt luksus i alle rom.

– Det er vannbården varme overalt, spesiallaget innredning, spa, marmor i fliser, det absolutt beste, sier Krabbe. I tillegg kommer Solveiens berømte fjorutsikt og en tomt på 2,85 mål.

Riktig pris avgjørende
Kim Krabbe har lang erfaring med å selge luksuseiendommer i Nordstrand Bydel.

– Man må, særlig i dagens marked, være edruelig i forhold til pris. Det er helt avgjørende. Skrur man prisen opp for høyt i første runde, kan det fort bli vanskelig å selge, sier Krabbe.

– Selger er nå veldig spent på hva markedet er villig til å gi. Jeg er optimistisk. Jeg tror at boligen enten går med én gang, eller så blir det en lengre prosess.

Ønsker seg privat kjøper
Med en tomt på 2,85 mål er det liten tvil om at Solveien 112B også er attraktiv for utbyggere.

– Dette er en av de siste store tomtene i Nordstrandskråningen. Det er veldig sjelden noe slikt legges ut for salg, sier Krabbe som personlig håper en ressurssterk privatperson sikrer seg eiendommen.

– Jeg håper eiendommen og huset blir bevart slik det er, det er desverre en del av de store tomtene som har blitt ødelagt av utbygging etter mitt syn. Men det er ikke noe jeg kan styre, sier megleren.

Merkevaren Solveien
– Jeg håper virkelig vi får en positiv respons, jeg tror det, sier Krabbe og legger til at beliggenheten er viktig. Adressen er byens kanskje mest fornemme.

– Det er mange som ønsker å bo i Solveien. Det har vært Oslos dyreste gate i over 100 år, sier Kim Krabbe og legger til:

– Når eiendommen i tillegg ligger sentralt til, like ved Sæter, er beliggenheten helt i paradis.

Klikk på bildet for å forstørre.

Klikk på bildet for å forstørre.

Klikk på bildet for å forstørre.

Klikk på bildet for å forstørre.

Klikk på bildet for å forstørre.

Les flere saker fra Ditt Oslo.

Mer fra Nettavisen:

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.