NA24.no

Meglere sponser Aksel Lund Svindal

(AFP/SCANPIX)
Alpinlandslaget har fått pengeglad sponsor.

Det er First Securities som blir ny sponsor for Alpinlandslaget. Partene har inngått en sponsoravtale tirsdag som strekker seg over to år. Innsatsen til Aksel Lund Svindal har blitt lagt merke til midt under finanskrisen.

NA24 - din næringslivsavis

- Vi er imponert over landslaget og ikke minst Aksels fantastiske comeback. Er det noe vi ønsker å støtte så er det norsk alpinsport, som fra Ole Kristian Furuseth virkelig viste vei, via Finken til Aamodt og Kjus har levert imponerende resultater. At vi nå er på topp igjen, med Aksel i front og Jansrud rett bak er uhyre sterkt. Disse utøvernes holdninger og verdier knyttet til ambisjoner, profesjonalitet og hardt arbeid er noe vi definitivt deler og ser opp til, kommenterer påtroppende administrerende direktør Jørgen Pleym Ulvness i First Securities i en pressemelding.

First Securities har også inngått en forvaltningsavtale med Skiforbundet. Denne avtalen er ikke knyttet opp mot sponsoratet, og det er First Investment Management der de vil tilby produkter med en garantert avkastning på minst 10 prosent i løpet av fire år.

- First har ønsket å tilby Skiforbundet profesjonelle rådgivningstjenester for dermed også bidra til å sikre bredden i ski-Norge gjennom sikker forvaltning av breddemidlene. Skiforbundet hadde alle sine midler på diverse bankkonti. Både vi og forbundet syntes naturlig nok at denne forvaltningen var lite hensiktsmessig og vi har derfor kommet opp med en alternativ forvaltningsform med utgangspunkt i vårt First Active Protector produkt, sier Ulvness.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere