Meglertopp sier opp

Foto: Paul Weaver (TV 2 Nettavisen)

En av Norges beste meglere bytter beite.

27.03.07 17:29

GRATIS OPPSETT: Les NA24 på mobil

Carnegie-megler og NA24-spaltist Gaute Eie har kastet seg på karusellen med meglere som skifter beitemarker. Han bekrefter ovenfor NA24 at han slutter i meglerhuset, men vet ikke hva han skal videre.

- Nå skal jeg ta påskeferie og får bestemme meg der, sier Eie som forteller at han vurderer flere muligheter.

NA24 - din næringslivsavis

En av landets fremste
Gaute Eie er megler i meglerhuset Carnegie. Eie er en av landets fremste meglere, og har flere av de store investorene på kundelisten. Han startet karrieren etter endt siviløkonomutdannelse på BI i 1997 som it-analytiker i Carnegie. Så gikk veien til forvalteren DnB Investor, før han vendte nesen mot London, der han ble megler for Enskilda.

Eie gjorde seg raskt bemerket som en meget innsiktsfull megler med god teft for analyse. Han vendte hjem til meglerjobb hos meglerhuset ABN Alfred Berg, men våren 2004 meldte han overgang til Carnegie igjen. Bladet Kapital har kåret Eie til Norges beste megler to år på rappen i 2003 og 2004. Han har også vært på juniorlandslaget i badminton.

Beklager oppsigelsen
Anders Onarheim bekrefter til NA24 at Eie nå har sagt opp, og beklager at de har mistet en så profilert megler.

- Vi er godt fornøyd med den tiden han hadde hos oss, sier Onarheim til NA24.

Eie selv bekrefter også at han nå har sagt opp i meglerhuset. Men hva han skal gjøre videre har han enda ikke bestemt seg for. Mest sannsynlig vil Eie igjen dukke opp som megler, men på spørsmål om han anbefaler jobben svarer han følgende.

- Absolutt ikke.

Eie er også NA24-kommentator. Bloggen hans kan du lese her.

I meglerbransjen er det nå sesong for jobb-bytter etter at bonusene har blitt delt ut. Få meglere velger å bytte arbeidsplass før bonusen er utbetalt. Så langt i år har Handelsbanken ansatt meglersjefen til DnB NOR Markets, Ståle Bjørnstad.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Økonomi

Annonsebilag