NA24.no

KRANGLER OM FIRST HOUSE: PR-rådgiver Rune Brynhildsen og PR-nestor Hans Geelmuyden.
KRANGLER OM FIRST HOUSE: PR-rådgiver Rune Brynhildsen og PR-nestor Hans Geelmuyden. Foto: NTB Scanpix

Mener PR-topp bruker kritikken mot First House til egen fordel

Sist oppdatert:
Bikkjeslagsmål i PR-bransjen.

PR-rådgiver og sportsmanager Rune Brynhildsen tar et kraftig oppgjør mot PR-nestor Hans Geelmuyden i striden rundt First House.

I et innlegg på bransjenettstedet Kampanje mener Brynhildsen at nestorens «korstog» mot First House er «mye mer skadelig for PR-bransjens omdømme enn First House sine påståtte etiske overtramp».

- Fjorårets kritikk mot egen bransjes generelle lukkethet, og nå mot First House spesielt, kan leses som et klassisk PR-grep for å distansere seg fra en bransje, i forsøk på å reetablere en ledende posisjon som er blitt gradvis svekket gjennom de siste 15 årene, skriver Rune Brynhildsen i innlegget sitt.

Hans Geelmuyden har den siste tiden ledet an i kritikken mot PR-byrået Fist House og toppet det hele med å levere inn en klage til bransjeforeningen Komm fredag i forrige uke, fortsetter bransjenettstedet.


Geelmuyden mener Brynhildsens kritikk er en total avsporing av debatten.Mest sett siste uken

Lik NA24 her og få flere ferske økonominyheter!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere