NA24.no

Mer boring for Rocksource

Planlegger leteboring utenfor Afrika-kysten.

Rocksource AGC, et heleid datterselskap av Rocksource ASA, og Ophir Energy plc har sammen besluttet å bore en letebrønn utenfor kysten av Senegal og Guinea Bissau.

NA24 - din næringslivsavis

Brønnen, som er planlagt boret i tredje kvartal 2010, vil teste «Cheval North»-prospektet med estimerte 429 millioner fat oljeekvivalenter (107 millioner fat til Rocksource under gitte forutsetninger). Rocksource beregner funnsannsynligheten på dette prospektet til over 50 prosent.

- Jeg er svært fornøyd med å kunne annonsere at vi nå har valgt å påta oss en boreforpliktelse basert på de oppløftende resultatene fra vår elektromagnetiske undersøkelser (EM). Cheval North-prospektet er et svært verdifullt tilskudd til vår leteportefølje bestående av prospekter med moderat risiko og høyt potensial. Vi får nå muligheten til å teste et EM-positivt prospekt i verdensklasse med betydelig tilleggspotensial dersom den første brønnen blir en suksess, sier Trygve Pedersen, administrerende direktør i Rocksource.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere